Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü olarak 1. sınıf lisans öğrencilerimiz için bir oryantasyon programı düzenlendi. Program, 1 Ekim 2024 tarihinde saat 12.30’da Z-03 numaralı sınıfta gerçekleşti. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Fişne, Bölüm Başkan Yardımcılarımız Doç. Dr. Volkan Göçoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Kerim Çınar ile Araştırma Görevlilerimiz Atahan Demirkol ve Durukan Ayan’ın da katıldığı oryantasyon programı Dr. Öğr. Üyesi Şenol Gündoğdu tarafından hazırlandı.

Programın ilk bölümünde, yeni  öğrencilerimize bölümümüz ve üniversitemiz tanıtılarak akademik ile idari konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ardından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve üniversitemizin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere yönelik bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi.

02 Ekim 2024, Çarşamba 39 kez görüntülendi